sâmbătă, 2 aprilie 2011
Paste alla matriciana
Ingrediente: 300 grame paste (de preferat penne)
100 kaizer afumat
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 lingura de bulion
1 pahar sos rosii
1/2 pahar de vin alb
1 ardei iute
100 g cascaval ras
Mod preparare:
1.Pregatiti mezamplasul (pregatirea alimentelor),taiati ceapa pestisori,kaizerul si usturoiul tocat marunt
2.Incepeti sa fierbeti pastele
3.Incingeti cu o lingura de ulei o tigaie in care asezati intai kaizerul.Dupa 5 min adaugati ceapa,usturoiul.
Cand ceapa devine aurie,adaugati sosul de rosii,bulionul,ardei iute tocat si vinul alb.Asezonati cu oregano,sare si piper si stingeti focul si presarati cascavalul.
4.Adaugati pastele dupa ce le-ati scurs de apa in care au fiert.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu