sâmbătă, 2 aprilie 2011

Paste alla matriciana



Ingrediente: 300 grame paste (de preferat penne)
                   100 kaizer afumat
                   1 ceapa
                   2 catei de usturoi
                   1 lingura de bulion
                   1 pahar sos rosii
                   1/2 pahar de vin alb
                   1 ardei iute
                   100 g cascaval ras
Mod preparare:

 1.Pregatiti mezamplasul (pregatirea alimentelor),taiati ceapa pestisori,kaizerul si usturoiul tocat marunt
 2.Incepeti sa fierbeti pastele

 3.Incingeti cu o lingura de ulei o tigaie in care asezati intai kaizerul.Dupa 5 min adaugati ceapa,usturoiul.
Cand ceapa devine aurie,adaugati sosul de rosii,bulionul,ardei iute tocat si vinul alb.Asezonati cu oregano,sare si piper si stingeti focul si presarati cascavalul.

 4.Adaugati pastele dupa ce le-ati scurs de apa in care au fiert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu