duminică, 27 martie 2011

Piept de pui aromat

Pieptul de pui orcum ar fi gatit este foarte bine de introdus in alimentatia noastra zilnica, pentru ca este o carne usor digerabila si saraca in calorii (110kcal pe 100g).
Cel mai cautat este pieptul de pui la gratar, dar in lipsa de gratar, il puteti prepara si asa.



Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 50ml ulei de masline
- 1 lingura de oregano
- 1 lingura de rozmarin tocat sau uscat
- sare, piper

Taiati pieptul cum doriti, eu am ales sa fac si cateva frigarui si l-am taiat si bucatele mai mici. Intr-un bol mic puneti uleiul,peste care adaugati oregano, rozmarinul, sare si piper.
Cu o pensula de bucatarie ungeti bucatile de pui cu acest amestec si puneti-le intr-o tigaie nonaderenta fara adaos de ulei.
Se frig pe ambele parti pana se rumenesc si gata. 

Astfel, ii dam si pieptului de pui o sansa, pentru ca in general este dat la o parte pe motiv ca e atos, sau cel la gratar prea uscat.Nu este prajit in ulei, deci e si sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu