Cel mai cautat este pieptul de pui la gratar, dar in lipsa de gratar, il puteti prepara si asa.
- 2 piepti de pui
- 50ml ulei de masline
- 1 lingura de oregano
- 1 lingura de rozmarin tocat sau uscat
- sare, piper
Taiati pieptul cum doriti, eu am ales sa fac si cateva frigarui si l-am taiat si bucatele mai mici. Intr-un bol mic puneti uleiul,peste care adaugati oregano, rozmarinul, sare si piper.
Cu o pensula de bucatarie ungeti bucatile de pui cu acest amestec si puneti-le intr-o tigaie nonaderenta fara adaos de ulei.
Se frig pe ambele parti pana se rumenesc si gata.
Astfel, ii dam si pieptului de pui o sansa, pentru ca in general este dat la o parte pe motiv ca e atos, sau cel la gratar prea uscat.Nu este prajit in ulei, deci e si sanatos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu